Време за четене: < 1 минута

LED осветлениеLED осветлението е много актуално през последните години.
Благодарение на своите предимствата LED крушките са вече част от осветлението на много домове, успешнo измествайки старите крушки с нажежаема жичка.

LED крушките са значително по-ефективни от обикновените и енергоспестяващи крушки
Те са енергоспестяващи, екологични и предлагащи естествена светлина.

Едно от основните предимства на LED осветлението е неговата икономичност. Използването на такива крушки у дома ще намали значително разходите ви за електричество. Освен това те не съдържат никакви токсични вещества, което ги прави напълно безопасни за вашето здраве.
LED крушките са безопасни и при допир, понеже при работа не генерират топлина за разлика от обикновените и енергоспестяващи крушки.

Допълнително предимство на LED крушките е предлагането в различни варианти като размер и характеристика и според вида на светлината, която излъчват. (бяла, жълта, цветна) което позволява използването им не само като основно осветление, но и като декоративно.

Независимо на какъв тип крушка ще се спрете. Преди да закупите трябва внимателно да се запознаете с производителите , предлагащи такъв тип продукт. Уверете се, че този който сте избрали, има всички необходими сертификати за качество и произход.